DRUŠTVO PSIHOLOGA OSIJEK - najava radionice

Drage kolegice i kolege,

Društvo psihologa Osijek organizira edukaciju pod nazivom "Practical Applications of the Achenbach System of Empirically Based Assessment" koju bi održali prof.dr.sc. Thomas M. Achenbach i prof.dr.sc. Leslie A. Rescorla. Edukacija je namijenjena psiholozima i psihijatrima.

Edukacija će se održati u subotu 13. travnja 2013. na Filozofskom fakultetu u Osijeku (Lorenza Jagera 9, Osijek) od 9:00 do 14:00 sati.

Cijena edukacije iznosi 400,00 kn. Kotizaciju treba uplatiti na žiro račun Društva psihologa Osijek:

Društvo psihologa Osijek
Lorenza Jagera 9
31000 Osijek
Žiro račun: 2500009-1102041628

opis plaćanja: Edukacija dr. Achenbach

Uplatnicu treba poslati na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili faxirati na broj: 031/ 372-133 s naznakom da li se radi o polazniku edukacije psihologu ili psihijatru.

Bit će osiguran prevoditelj tijekom cijele edukacije, tako da će se edukacija moći pratiti i na engleskom i na hrvatskom jeziku.
Edukacija će se bodovati u skladu s pravilnicima Hrvatske psihološke komore i Hrvatske liječničke komore.

ASEBA (Achenbach System of Empirically Based Assessment) instrumenti za procjenu djece pokrivaju značajne aspekte dječje psihopatologije, a valjanost, pouzdanost i efikasnost ovog sustava potvrđena je u preko 7000 publikacija. Više od 9000 autora koristilo je ove instrumente u više od 80 zemalja svijeta. Ovi instrumenti procjene su dimenzionalni i probleme ponašanja i emocija grupiraju u sindrome, koji formiraju dvije grupe: internalizirane i eksternalizirane sindrome. ASEBA instrumenti su jedan od najčešće korištenih instrumenata za procjenu psihopatologije te je edukacija stručnjaka o primjeni ovih instrumenata prvi korak i poticaj za pokretanje istraživanja koja će omogućiti bolje razumijevanje mentalnog zdravlja djece. Profesor Achenbach i prof. Rescorla će svojom edukacijom prikazati razvoj ASEBA instrumenata, kao i praktične primjene ovih instrumenata.

Više iz ove kategorije:
»
natrag na vrh ▲
Uto, 16. 08. 2022 22:18