Kristina Pauro - nova predsjednica DPI/API

U Pižanovcu pokraj Bala održana je redovna skupština Društva psihologa Istre – Associazione psicologi dell' Istria. Bila je 16. po redu, pa kako i priliči svakoj koja je djeljiva s četiri, bila je izborna. Od tada, a to je 8. lipnja 2015., Društvom upravljaju: Toni Erdfeld, Iva Milanović, Valentina Mladinov, Kristina Pauro, Marlena Plavšić, Vanja Prvulović, Vesna Rusijan Ljuština, Hana Šiljan Bembić, Ladislav Trošt i Marina Župan, a njihov rad nadziru: Davor Apostolovski, Ines Maurović i Cvjetko Vretenar. Nakon skupštine stručno predavanje održao je kolega Marko Rojnić na temu Razumijevanje filma: Od folk psihologije do kognitivne (neuro)filmologije? On je, naime, magistrirao i psihologiju i film, pa smo ga navabili da to specijalno spoji za nas.
Nekoliko dana kasnije stari i novi članovi i članice Upravnog i Nadzornog odbora u gastronomski dominantnom ugođaju našli su se na oproštaju i inicijaciji. Tom je prigodom za predsjednicu Društva izabrana Kristina Pauro, za njezinu zamjenicu Hana Šiljan Bembić, za tajnicu Iva Milanović, a rizničarka ostaje Marina Župan.

Hrvatsko psihološko društvo čestita novoj predsjednici i svim novoizabranim članicama i članovima UO-a i NO-a Društva psihologa Istre.
natrag na vrh ▲
Uto, 16. 08. 2022 20:53