Društvo psihologa Istre - Nema zdravlja bez mentalnog zdravlja - najava kampanje

Društvo psihologa Istre je povodom 10. listopada, Svjetskog dana mentalnog zdravlja, pokrenulo kampanju pod nazivom “Nema zdravlja bez mentalnog zdravlja”.

Kako bi podsjetili naše građane_ke na važnost brige o mentalnom zdravlju, unijeli informacije o mentalnom zdravlju u svakodnevne gradske prostore i time utjecali na smanjenje stigme i predrasuda vezanih uz traženje stručne psihološke pomoći, članovi i članice Društva psihologa Istre osmislili su nekoliko aktivnosti kroz listopad:

Pružanje usluge besplatnog online psihološkog savjetovanja (u trajanju od 1 h) u nedjelju, 10. listopada 2021., za 13 građana_ki koji_e se prvi jave na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Objavljivanje anonimnih priča visokostresnih zanimanja (policajac, vatrogasac, liječnik)

Objavljivanje statističkih podataka o mentalnom zdravlju na društvenim mrežama Društva psihologa Istre (Facebook i Instagram)

Otvaranje nagradnog natječaja na društvenim mrežama Društva psihologa Istre (Facebook i Instagram) u kojem 1 pratitelj_ica može osvojiti knjigu “Šest terapeuta i jedan klijent” (Frank Dumont, Raymond J. Corsini)

Medijsko gostovanje kolegice Luane Poleis u ponedjeljak 11. listopada 2021. na Radio Eurostar Umag

Osvještavanje građana_ki s područja Pule i okolice kroz jumbo plakate “Nema zdravlja bez mentalnog zdravlja” na lokacijama kod glavne pošte i na autobusnom kolodvoru

Pozivamo vas, dijelite ovu obavijest!
natrag na vrh ▲
Čet, 07. 07. 2022 07:21