Logo
Ispiši ovu stranicu

10. konferencija "Psihologija za gospodarstvenike" - u 14. Tjednu psihologije

10. konferencija "Psihologija za gospodarstvenike" - u 14. Tjednu psihologije
Poštovani,

i ove godine Sekcija za psihologiju rada i organizacijsku psihologiju pri Društvu psihologa Istre, povodom obilježavanja 14. Tjedna psihologije, organizira godišnju konferenciju pod nazivom 10. konferencija „Psihologija za gospodarstvenike“ – kako zajedno prevladati izazove, koja će se održati 17. veljače od 09:00 do 15:30 sati putem platforme Zoom.

Konferencija je namijenjena prvenstveno gospodarstvenicima, poduzetnicima, obrtnicima i kolegama psiholozima koji rade u organizacijskoj psihologiji i srodnim područjima. Obuhvatit će tematska predavanja, interaktivno predavanje te intervjue 1 na 1 s uspješnim gospodarstvenikom i stručnjakinjom iz područja ljudskih potencijala. U privitku šaljem brošuru koja sadrži teme, predavače i raspored aktivnosti.

Prijave na konferenciju odvijaju se putem ove poveznice, i to od 08. do 15. veljače.

Ovim Vas putem ljubazno molimo da vijest o održavanju konferencije podijelite putem svojih kanala i kontakata te Vas ujedno pozivamo da nam se pridružite na samoj konferenciji. Vaša potpora veoma nam je važna te će omogućiti da obavijest o održavanju konferencije dospije do osoba i poslovnih subjekata kojima će sam sadržaj i teme konferencije koristiti u svakodnevnom radu.

Stojim Vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja i informacije.

Srdačan pozdrav,

Davor Jakšić

Predsjednik Sekcije za psihologiju rada i organizacijsku psihologiju


Stavovi izneseni u člancima, tekstovima i komentarima su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav portala PSIHOLOGIJA.HR