Društvo psihologa Dubrovnik - poziv na predavanje

Društvo psihologa Dubrovnik poziva svoje članstvo na predavanje koje će se održati 29. studenoga 2013.g. u Plavoj dvorani Opće bolnice u Dubrovniku s početkom u 17.00 sati. Predavanje je namijenjeno psiholozima, logopedima i stručnim suradnicima iz škola. Organizator predavanje je Hrvatsko logopedsko društvo - podružnica Dubrovnik.

Tema: VEZA NEURORIZIČNIH ČIMBENIKA JEZIKA I ČITANJA

Predavač:

Dr. Zdravko Kolundžić je diplomirao na Odsjeku za logopediju Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta u Zagrebu 1993. godine.
Magistrirao je na Medicinskom Fakultetu u Zagrebu 2002., a 2009. godine doktorirao na Odsjeku za logopediju. 2012. godine je izabran u zvanje znanstvenog suradnika na istom odsjeku.
Radi na poslovima logopeda od 1994. godine u Općoj županijskoj bolnici Požega, voditelj je Znanstveno-istraživačke jedinice. Svakodnevno radi na prevenciji, dijagnostici i terapiji poremećaja i teškoća komunikacije, govora, glasa, jezika, čitanja, pisanja i gutanja osoba svih životnih dobi. Kao gost predavač sudjeluje u izvođenju nastave na studijskom smjeru logopedije.
Pohađao je dvadesetak tečajeva iz različitih područja logopedskih poremećaja, a kao autor ili koautor napisao je tridesetak znanstvenih i stručnih članaka objavljenih u zemlji i inozemstvu. Recenzent je u tri domaća znanstvena časopisa.

natrag na vrh ▲
Ned, 29. 05. 2022 04:00