Marija Bambir - dobitnica nagrade Grb Grada Slavonskog Broda

Mariji Bambir, profesorica psihologije iz Slavonskog Broda dobitnica je Nagrade Grb Grada Slavonskog broda, za dugogodišnji nesebični i humani rad, osobnost, stručnost i ljudskost te izniman doprinos u profesionalnom djelovanju, potpori i razumijevanju čovjeka.

Grad Slavonski Brod dodjeljuje javna priznanja i nagrade onima koji su svojim osobnim uspjesima u radu i djelovanju pridonijeli razvoju i boljitku grada Slavonskog Broda, promicanju njegovih vrijednosti, položaja i ugleda u zemlji i svijetu.
Grb grada Slavonskog Broda je priznanje za značajne obljetnice i jubileje. Dodjeljuje se fizičkim i pravnim osobama za dugogodišnji kontinuirani stvaralački rad, trajno prijateljstvo, izuzetnu moralnu potporu, te pomoć i sudjelovanje u važnim projektima, programima i poslovima za razvitak i opće dobro grada i građana Slavonskog Broda. Za Grb grada Slavonskoga Broda mogu biti predloženi građani Slavonskog Broda i pojedinci koji su svojim rođenjem, životom ili djelom vezani za Slavonski Brod, poduzeća, ustanove, vjerske organizacije, udruge i druge pravne osobe koje rade na području grada.

Hrvatsko psihološko društvo čestita kolegici Mariji Mambir na zasluženom priznanju!

U prilogu je i prigodni video prikaz.

 

Više iz ove kategorije:
»
natrag na vrh ▲
Pet, 21. 01. 2022 11:23