Zaštita mentalnog zdravlja osoba nakon preživljene traume seksualnog nasilja - Ženska soba poziva na edukaciju

Poštovane, poštovani,

zadovoljstvo nam je pozvati Vas na jednodnevnu edukaciju „Zaštita mentalnog zdravlja osoba nakon preživljene traume seksualnog nasilja“. Edukacija je namijenjena psihijatrima/cama i psiholozima/ginjama koji su zaposleni u zdravstvenim ustanovama.
Edukcija će se održati 1. prosinca 2021. godine, od 11:00 do 16:00 sati.
Cilj edukacije je podizanje razine svijesti i znanja psihijatara/ica i psihologa/inja, zaposlenih u zdravstvenim ustanovama, o problematici seksualnog nasilja kod pacijentica i pacijenata, upoznavanje s obavezama koje proističu iz pravno obvezujuće regulative te direktnom radu s pacijentima i pacijenticama koji su preživjeli seksualno nasilje.
Trenerski tim čine stručnjakinje i stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom rada na području seksualnog nasilja: dr. sc. Maja Mamula, psihologinja (Ženska soba), Anamaria Drožđan-Kranjčec, mag.iur. (Ženska soba), mr. sc. Ida Šamanović, prof. spec. kliničke psihologije-psihoterapeutkinja/seksualna terapeutkinja (KBC Zagreb), Marijana Senjak, psihologinja i psihoterapeutkinja (Ženska soba) i doc. dr. sc. Goran Arbanas, dr. med., specijalist psihijatrije (Klinika za psihijatriju Vrapče).
Sudjelovanje na edukaciji je besplatno. Edukacija je bodovana od strane Hrvatske psihološke komore
i Hrvatske liječničke komore.

Ukoliko ste zainteresirane/zainteresirani za sudjelovanje na edukaciji, ljubazno Vas molimo da svoje sudjelovanje potvrdite najkasnije do srijede, 24. studenog 2021. do 15h na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.   s naznakom „Za jednodnevnu online edukaciju za psihijatre/psihijatrice i psihologe/psihologinje“. Nakon prijave ćemo Vam dostaviti poveznicu za online edukaciju.
Molimo Vas da u prijavi navedete sljedeće podatke:
• Ime i prezime
• Institucija/organizacija u kojoj ste zaposleni
• Kontakt podaci (važeća e-mail adresa)
• Broj dopusnice Hrvatske psihološke komore ili broj licence Hrvatske liječničke komore
(ukoliko ste član/članica)

Edukacija je sastavni dio programa “Centar za žrtve seksualnog nasilja“ provodi Ženska soba – Centar za seksualna prava u
partnerstvu sa Gradom Zagrebom, Gradskim uredom za zdravstvo i Neuropsihijstrijskom bolnicom dr. Ivan Barbot Popovača.
Programske aktivnosti provode se uz financijsku potporu Ministarstva zdravstva. Sadržaj dokumenta u isključivoj je odgovornosti
Ženske sobe – Centra za seksualna prava i ni pod kojim uvjetima ne može se smatrati kao odraz stajališta Ministarstva zdravstva.
Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije putem e-maila
(Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. )  ili telefona (01/6119174).
Nadamo se Vašem odazivu i sudjelovanju!

S poštovanjem,
dr. sc. Maja Mamula
koordinatorica Ženske sobe


natrag na vrh ▲
Pon, 11. 12. 2023 23:53