Zagrebačko psihološko društvo - poziv na učlanjenje i suradnju

Poštovani kolegice i kolege,

s veseljem Vas obavještavamo da je ove jeseni osnovano Zagrebačko psihološko društvo /ZPD/ udruga koja okuplja psihologe i psihologinje koji žive ili rade na području grada Zagreba i Zagrebačke županije. Nas dvadesetak osnivača okupilo se sa istovjetnom potrebom - iznošenje znanja i znanstvenih činjenica kojima raspolaže naša struka u javnost (pogotovo) u situacijama društvenih kriza. Znamo da ovo već radimo i radite pojedinačno, no činilo nam se da je došlo vrijeme da se taj glas čuje u kontekstu u kojem iza njega stoji strukovno udruženje i na taj način osigura dodatni kredibilitet, ali i stručnu i kolegijalnu podršku.

Iako je ovo naša primarna misija kao udruge, naravno da se, kao strukovno udruženje mislimo baviti i drugim aktivnostima i projektima koje smatramo važnima i značajnima za poboljšanje kvalitete života naših sugrađana i klijenata te za promoviranje onoga što naša struka u tom pogledu ima za ponuditi.

Iskreno Vas pozivamo da nam se svojim znanjima, iskustvom, energijom i idejama pridružite u ovom novom spoju znanosti i građanske akcije.

Dobrodošli,

Vaše Zagrebačko psihološko društvo,
Upravni odbor: Ivana Ćosić Pregrad, Kristina Perišić, Sena Puhovski, Tia Tomiša, Iva Žegura

Naš Statut, Pravilnik o članstvu i pristupnicu možete preuzeti ovdje , a prijave za uključivanje u članstvo poslati na : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  
natrag na vrh ▲
Sri, 12. 12. 2018 21:48