Logo
Ispiši ovu stranicu

XXII. Dani psihologije u Zadru - HPD ponovno suorganizator!

XXII. Dani psihologije u Zadru - HPD ponovno suorganizator!
Cijenjene kolegice i kolege,

Čast nam je pozvati Vas na XXII. Dane psihologije u Zadru koji će se održati od 28. do 30. svibnja 2020. godine na Sveučilištu u Zadru.

Međunarodni znanstveno-stručni skup Dani psihologije u Zadru se već preko 40 godina održava u organizaciji Odjela za psihologiju Sveučilišta u Zadru. Prepoznajući važnost konferencije Hrvatsko psihološko društvo se također uključilo u organizaciju. U početku zamišljen kao regionalni skup, on je ubrzo prerastao te okvire i danas predstavlja renomirani međunarodni skup. Važnost skupa je prepoznata u akademskoj i stručnoj zajednici što je rezultiralo velikim odazivom sudionika svake godine što nama kao organizatorima predstavlja poticaj za daljnje usavršavanje u organizaciji i realizaciji ovog skupa. Stoga, kao i svake godine imamo niz novih stručnih, znanstvenih i društvenih aktivnosti za koje se nadamo da će biti prihvaćene i od kolega.

Naglašavamo da će i nakon ove konferencije postojati mogućnost objave cjelovitih radova u posebnom zborniku radova, s obzirom da su prethodne publikacije zbornika bile uspješne, na zadovoljstvo nas kao organizator i autora koji su svoje radove objavili unutar spomenutih publikacija.

Sve aktualne obavijesti o skupu možete potražiti na adresi www.unizd.hr/danipsih  ili putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Veselimo se vašem dolasku!

Predsjednica Organizacijskog odbora

Doc. dr. sc. Marina Vidaković

Predsjednica Programskog odbora

Izv. prof. dr. sc. Irena Burić
Stavovi izneseni u člancima, tekstovima i komentarima su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav portala PSIHOLOGIJA.HR