Upravljanje stresom na radnom mjestu - edukacija u organizaciji HPK

Poštovane kolegice i kolege,

povodom obilježavanja Svjetskog i Nacionalnog dana sigurnosti i zaštite zdravlja na radu, koji se obilježava 28. travnja, Hrvatska psihološka komora i Stručni razred psihologa u medicini rada u suradnji s Hrvatskim zavodom za zaštitu zdravlja i sigurnost na radu za sve zainteresirane članove Komore organiziraju edukaciju pod nazivom „Upravljanje stresom na radnom mjestu“. Edukaciju će voditi magistra psihologije Helena Koren, naša kolegica koja je zaposlena u Hrvatskom zavodu za zaštitu zdravlja i sigurnost na radu.

Termin održavanja edukacije je 21. travnja 2018. godine (subota) u prostorima Hrvatske psihološke komore, Zagreb, Selska cesta 90A. Trajanje edukacije je od 9 do 13 h.

Edukacija će biti bodovana od strane HPK, a za članove je besplatna.

Za sudjelovanje u edukaciji potrebna je prijava na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , najkasnije do srijede 18. travnja 2018

Napomena: Broj sudionika na edukaciji je ograničen. U slučaju većeg broja prijavljenih sudionika moguća je promjena mjesta održavanja o čemu će prijavljeni sudionici biti obaviješteni e-mailom.
natrag na vrh ▲
Uto, 26. 03. 2019 11:02