Logo
Ispiši ovu stranicu

Understanding and Working with Children and Families affected by Parental Alienation - poziva na predavanje

Understanding and Working with Children and Families affected by Parental Alienation - poziva na predavanje
Poštovani,
Čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas i stručnjake iz Vašeg sektora na besplatno javno predavanje „Understanding and Working with Children and Families affected by Parental Alienation - Hearing the Authentic Voice of the Child and Intervening to Help Recovery“ za liječnike, psihologe, socijalne radnike, suce, policiju, odvjetnike i druge stručnjake iz područja zaštite djece, koje će održati dr. Karen Woodall i Nick Woodall (Family Separation Clinic, London), međunarodni autoriteti u području rada s djecom i obiteljima u visoko konfliktnim razvodima roditelja.
Predavanje u organizaciji Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba i Udruge sudaca za mladež, obiteljskih sudaca i stručnjaka za djecu i mladež, održat će se 10. srpnja 2019. godine u dvorani Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar, Mirogojska cesta 16, Zagreb od 9 do 12 sati, prijavljeno je nadležnim komorama, a sudionici će dobiti certifikat kao potvrdu sudjelovanja. Službeni poziv nalazi se u privitku. Broj sudionika nije ograničen, no molimo Vas za okvirnu povratnu informaciju do 8. srpnja o broju stručnjaka iz Vašeg sektora čiji dolazak ćete organizirati na mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

S poštovanjem,
Prof.dr.sc. Gordana Buljan Flander
Dr.sc. Lana Peto Kujundžić
Stavovi izneseni u člancima, tekstovima i komentarima su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav portala PSIHOLOGIJA.HR