Tužna vijest - napustio nas je dragi kolega Zlatan Modrić

Rastužila nas je vijest da je naš dragi kolega Zlatan Modrić, prof. psihologije i filozofije izgubio bitku s bolesti u subotu, 29. rujna 2018. godine.

Nakon matematičke zagrebačke V. gimnazije diplomirao je psihologiju i filozofiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Bogato internacionalno iskustvo stekao je u industriji, konzaltingu, psihodijagnostici, psihoterapiji, posebno psiho-traumi te vojnoj psihologiji i edukaciji. Bio je ekspert u HRM i HR konzaltingu. Fokus interesa bio mu je biznis i organizacijska psihologija.
Početkom osamdesetih godina prošlog stoljeća vodio je projekte ranog učenja i podrške talentirane i nadarene djece.
U Domovinski rat se uključio već u kolovozu 1991. godine kao jedini predstavnik psihološke struke u Kriznom stožeru saniteta, a kasnije u zdravstvenoj službi MORH-a.
Osnivač je Kompozita, prve i vodeće hrvatske firme za head hunting, upravljanje ljudskim resursima i razvojem karijere, upravljanje i promjenama korporativne klime i kulture, selekcijom timova...
Osnutkom Hrvatske psihološke komore aktivno se uključio u njezin rad i više godina je bio predsjednik Povjerenstva za privatnu psihološku praksu.
Od uvaženog kolege Zlatana Modrića oprostit ćemo se na zagrebačkom groblju Mirogoj u četvrtak 04. listopada 2018.u 14,10 sati.

Počivao u miru!
Iskrena sućut obitelji!

Hrvatsko psihološko društvo
natrag na vrh ▲
Ned, 05. 07. 2020 09:05