Siniša Brlas na državnom je skupu u Rijeci proveo edukaciju stručnih suradnika iz učeničkih domova

Kolega Siniša Brlas koji radi kao psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije bio je pozvani predavač u edukaciji stručnih suradnika koji rade u učeničkim domovima u Republici Hrvatskoj.
Stručni skup Stručnog vijeća stručnih suradnika iz učeničkih domova održan je u petak 28. lipnja 2019. godine u Učeničkom domu Podmurvice u Rijeci pod nazivom „Sindrom sagorijevanja na radnom mjestu“. Siniša Brlas održao je predavanje i radionicu na temu „Kako prevladati stres u radu“, što je ujedno i naziv njegova vodiča za suzbijanje stresa u radu kojega je tom prigodom i predstavio sudionicima ovog državnog skupa.
Ovo je nova u nizu edukacija koje kolega Brlas već godinama provodi na državnoj razini za stručne suradnike iz učeničkih domova u području rizičnih ponašanja mladih, psihologije ovisnosti i proaktivne skrbi o mentalnom zdravlju. Ujedno je to i doprinos međusektorskoj suradnji javnozdravstvenog i odgojno-obrazovnog sustava u našoj zemlji, ali je priznanje i psihologiji kao struci i kolegi Brlasu kao jednom od vodećih psihologa u našoj zemlji u području psihologije ovisnosti i proaktivne skrbi o mentalnom zdravlju.
natrag na vrh ▲
Čet, 02. 07. 2020 11:05