Savjetovanje s javnošću o Nacrtu Pravilnika o pomoćnicima u nastavi i stručnim komunikacijskim posrednicima - uključite se!

Ministarstvo znanosti i obrazovanja obavještava javnost kako je upravo otvoreno javno savjetovanje o Nacrtu Pravilnika o pomoćnicima u nastavi i stručnim komunikacijskim posrednicima. Pravilnikom se utvrđuju načini uključivanja te način i sadržaj osposobljavanja i obavljanja poslova pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika u školama i drugim javnim ustanovama koje provode djelatnost odgoja i obrazovanja te uvjeti koje moraju ispunjavati, kao i postupak radi ostvarivanja prava učenika s teškoćama u razvoju na potporu pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika. Svrha savjetovanja je dobiti povratnu informaciju o predloženom propisu od zainteresirane javnosti te sve primjedbe koje je moguće uvažiti ugradit će se u tekst Nacrta Pravilnika. Rok zaprimanja komentara je 30 dana od početka javnog savjetovanja.

Savjetovanje je otvoreno do: 1.7.2017.

Poštovane kolegice i kolege, pozivam vas uključiti se u navedeno savjetovanje. Vaše primjedbe i prijedloge možete poslati osobno, a možete ih dostaviti i na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. pa ćemo ih uputiti objedinjeno ispred Hrvatskog psihološkog društva.
natrag na vrh ▲
Pon, 21. 01. 2019 04:49