Rječnik ovisnosti Siniše Brlasa na sajmu knjiga u Beogradu i u prodaji u Srbiji

„Terminološki opisni rječnik ovisnosti“ kolege psihologa Siniše Brlasa iz Virovitice, jedini obuhvatni rječnik ovisnosti u našoj zemlji, ali i u regiji, dostupan je i korisnicima u susjednoj Srbiji. Rječnik koji je kod nas 2017. godine objavila Medicinska naklada iz Zagreba u šestom, redizajniranom i preuređenom izdanju, u Srbiji se može kupiti u prodajnoj mreži izdavačke kuće DATA STATUS, jednog od vodećih regionalnih izdavača akademske i stručne literature. Osim toga, bit će predstavljen i kupcima dostupan i na 63. međunarodnom beogradskom sajmu knjiga koji će se održati od 21. do 28. listopada 2018. godine u Beogradu.
Autor rječnika Siniša Brlas do sada je napisao više knjiga u različitim područjima psihologije (osobito psihologije ovisnosti), zatim udžbenik iz psihologije komunikacije za srednju školu te navedeni rječnik ovisnosti, a da su njegova djela prepoznata kao korisna literatura govori i podatak da su ranije čak tri autorove knjige otkupljene sredstvima Državnog proračuna za sve škole u Republici Hrvatskoj.
Dostupnost ovoga rječnika korisnicima i izvan granica naše zemlje veliko je priznanje autoru za njegovu stručnost u području prevencije i suzbijanja ovisnosti, ali također pokazuje kako su postignuća i znanja psihologa iz naše zemlje itekako iskoristivi i puno šire.
natrag na vrh ▲
Sub, 06. 06. 2020 05:36