Psihosocijalna podrška u kriznim situacijama velikih razmjera - poziv na predstavljanje priručnika

Poštovani,

U posljednjih nekoliko godina Hrvatska se suočila s dvije krizne situacije većih razmjera koje su naglasile važnost provođenja programa psihosocijalne podrške, kako za pogođene osobe i zajednicu, tako i za pomagače koji su sudjelovali u pružanju različitih oblika pomoći i podrške na pogođenom području.
Kako bi se operativne snage što bolje pripremile za adekvatno reagiranje u kriznim situacijama, ali istovremeno znali sačuvati sebe i brinuti o svojim kolegama i suradnicima, Hrvatski Crveni križ objavio je priručnik „Psihosocijalna podrška u kriznim situacijama velikih razmjera“, autora Deana Ajdukovića, Marine Ajduković i Helene Bakić.

Ovim putem vas pozivamo predstavljanje priručnika koje će se održati 7. rujna 2017. godine u Zagrebu od 13 do 15 sati u hotelu Palace, Trg J. J. Strossmayera 10, Zagreb. Molimo da vaše sudjelovanje potvrdite do 4.9.2017. na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefon 099 698 0267. Prijava za sudjelovanje je OBAVEZNA!

Zahvaljujemo na suradnji.


natrag na vrh ▲
Ned, 27. 05. 2018 05:00