PsihOs Fest - konferencija studenata psihologije u Osijeku - u 12. Tjednu psihologije

Dragi profesori i studenti psihologije, s veseljem vam javljamo da će se u Osijeku 22. te 23.02.2019. održati studentska konferencija na temu psihologije i svih njenih spoznaja i primjena u svakodnevnom životu. Ova konferencija uklopljena je u 12. tjedan psihologije u Hrvatskoj koji se organizira kako bi se psihologija približila i predstavila zajednici.
Psihos kao udruga studenata psihologije Filozofskog fakulteta u Osijeku želi organizirati konferenciju na kojoj će svatko pronaći nešto za sebe, bilo da ste profesor, student ili laik u pogledu psihologije. Voljeli bismo, povodom 12. tjedana psihologije u Hrvatskoj, pokazati svu širinu uključenosti psihologijske teorije i prakse u životu pojedinca i zajednice.
Da bi ova konferencija stvarno bila uspješna pozivamo sve profesore i studente iz psihologije, ali i srodnih struka da se prijave za aktivno sudjelovanje, bilo u obliku predavanja/izlaganja ili radionice. Voljeli bismo da izložite bilo što- što je vama interesno područje te da možda zainteresirate još nekog. Ono čega se morate držati je da izlaganje/radionica mora biti u najširem smislu vezana uz bilo koje područje psihologije.
Ako se ipak ne želite prijaviti kao aktivni sudionik bit će nam drago da dođete i samo slušate druge kolege.
Da biste bili u toku pročitajte "službeni poziv" te pratite sve nove informacije na linku https://www.facebook.com/events/2404021593217591/

S poštovanjem,
Veronika Kirin
natrag na vrh ▲
Pon, 26. 08. 2019 11:26