Psihološka prilagodba i suočavanje tijekom pandemije koronavirusa – sudjelujte u pan-europskom istraživanju o boljem upravljanju budućim krizama

Poštovani,e,

Molimo vas da sudjelujete u istraživanjem o tome kako ste se osjećali tijekom i nakon pandemije bolesti Covid-19, te kako se nosite sa stresom i napetostima. Istraživanje se provodi pod pokroviteljstvom Europskog društva za traumatski stres (ESTSS) u 11 zemalja EU, a u Hrvatskoj u okviru Hrvatskog društva za traumatski stres (HDTS). Odgovorni istraživač u Hrvatskoj je prof.dr.sc. Dean Ajduković.

Jedini uvjet za sudjelovanje je morate biti stariji od 18 godina. Popunjavanje upitnika traje oko 25 minuta. Istraživanje je odobrilo nadležno etičko povjerenstvo.

Kako bi ste pristupili anketi molimo vas da kliknete na sljedeću poveznicu link ili ju kopirate u svoj preglednik: https://limesurvey.srce.hr/153632?lang=hr


Također vas molimo da ovu molbu proslijedite na što više adresa (ukućanima, prijateljima, poznanicima i kolegama) jer nam je cilj prikupiti najmanje 2.000 sudionika istraživanja. Tako ćemo imati cjelovitu sliku stanja u Hrvatskoj što će omogućiti bolju pripremu za suočavanje sa sličnim krizama u buduće. Oni koji popune anketu mogu kasnije dobiti povratne informacije o rezultatima istraživanja ako to budu željeli.

Puno hvala na vašem vremenu i doprinosu boljem upravljanju korona krizom u Hrvatskoj i Europi.

profesor emeritus Dean Ajduković, Odsjek za psihologiju, Filozofski fakultet u Zagrebu
natrag na vrh ▲
Ned, 29. 11. 2020 08:02