Ovisnost o kockanju – suvremena bihevioralna ovisnost - predavanje u Velikoj Gorici

Ovisnost o kockanju prepoznata je kao suvremena bihevioralna ovisnost, sa svojim sličnostima i specifičnostima u odnosu na ovisnosti o različitim psihoaktivnim tvarima. Kockanje također predstavlja rizično ponašanje koje posljednjih godina sve više zaokuplja pažnju stručnjaka u Hrvatskoj koji se bave psihosocijalnim radom, te je evidentan porast i mladih i odraslih osoba koje su razvile probleme povezane s kockanjem.
Predavanje “Ovisnost o kockanju – suvremena bihevioralna ovisnost" održat će izv.prof.dr.sc. Neven Ricijaš s Odsjeka za poremećaje u ponašanju Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta u Zagrebu.
Predavanje će se održati u petak 9.prosinca 2016.godine u 14.00 sati u Centru za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica, Kurilovečka 48.
Prof. Ricijaš će prikazati presjek teorijskih, dijagnostičkih, društvenih i empirijskih znanstveno-istraživačkih spoznaja na temu ovisnosti o kockanju, s posebnim naglaskom na rezultate istraživanja „Kockanje mladih u Hrvatskoj“ koje se od 2010.godine provodi na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Molimo zainteresirane da se prijave na telefon 6231 734, na fax 6231-735, na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.   ili putem FB stranice.

Veselimo se Vašem dolasku.

Ravnateljica:

Sanda Puljiz Vidović
natrag na vrh ▲
Čet, 09. 07. 2020 17:35