Online učenje/poučavanje na daljinu - istraživanje EFPA-e

U trenutnoj kriznoj situaciji vezanoj za Corona virus svi moramo izmijeniti svoje nastavne metode.

Ovo istraživanje organizira Odbor za obrazovanje (Board of Educational Affairs)  Europske federacije udruženja psihologa (EFPA) u suradnji s Europskom federacijom udruženja učitelja psihologije (EFPTA) i Europskim društvom za učenje i podučavanje psihologije (ESPLAT).

Cilj ovog istraživanja je prikupiti podatake o iskustvima nastavnika psihologije na različitim razinama obrazovanja iz različitih europskih zemalja, a vezi s poučavanjem psihologije na daljinu. Vjerujemo da će nam rezultati pružiti daljnje smjernice i primjere dobre prakse za podršku učiteljima/nastavnicima psihologije.

U ovoj studiji možete sudjelovati putem poveznice - https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=jUcxznpu50yGcKW51RiE-TpeUNysI85Bpdz5ExWvJXxUMTkyR1FQR1c2RE5FMzZENFM2RzRBVzlCUi4u 

Molimo, podijelite ovu poveznicu sa svim kolegama/kolegicama koji su uključeni u nastavu psihologije.

Vaše sudjelovanje je anonimno i dobrovoljno. Imate pravo povući se u bilo kojem trenutku. Sve će informacije ostati povjerljive i svaka objava podataka proizašlih iz ankete bit će anonimna.

Unaprijed hvala na razmjeni vaših iskustava i ideja. Preliminarni rezultati bit će dostupni na web stranicama EFPA-e i EFPTA-e u lipnju 2020. te će biti distribuirani udrugama članicama EFPA-e
natrag na vrh ▲
Pet, 19. 04. 2024 07:17