Neuroleadership – psihologija u službi liderstva - Besplatna Ramiro radionica, 6. lipnja, od 17 do 19 sati, Hotel International

Drage kolegice i kolege

S obzirom na svoju struku, ali i očekivanja koja drugi imaju od nas, kao psiholozi imamo priliku i odgovornost potaknuti i voditi druge kroz razvoj liderskih vještina. Naime, kada se govori o leadership-u, on uključuje tri ključne kompetencije:
• unutarnju jasnoću tko smo, kuda idemo i kako želimo pridonijeti okolini, uz sposobnost upravljanja vlastitim emocijama i ponašanjem;
• sposobnost ostvarivanja odnosa s drugima ispunjenih poštivanjem i povjerenjem;
• znanje i vještinu motiviranja tima ljudi da zajednički krene u ostvarivanje željenih ciljeva.

Sve te kompetencije primarno su povezane s psihologijom kao znanošću.

Nažalost, u Hrvatskoj dugi niz godina vodeću ulogu u edukaciji i razvoju liderskih vještina često preuzimaju stručnjaci iz raznih drugih područja. Istovremeno, te vještine su važne ne samo za uspjeh na rukovoditeljskim pozicijama, već i za osiguranje osobne dobrobiti i zadovoljstva kroz razvijanje vlastitih potencijala i kreiranje dodane vrijednosti u svim životnim i poslovnim ulogama.

Zbog toga u Ramiru vjerujemo da kao psiholozi trebamo preuzeti veću inicijativu i biti oni koji promiču te vrijednosti i vještine u svojim radnim sredinama, neovisno o našoj ulozi i poziciji. Osim toga, vjerujemo i da je dio naše profesionalne uloge biti vođom, formalno ili neformalno, te ostvariti pozitivan utjecaj.

Ukoliko i Vi želite kod sebe razvijati liderske vještine, pridružite nam se na besplatnoj radionici i upoznajte NeuroLeadership, disciplinu koja spoznaje iz neuroznanosti i psihologije stavlja u službu uspješnog vodstva, te zaronite u svijet Ramiro Leadership NLP Academy, edukacije koja je u posljednjih 10 godina postala jedan od vodećih programa u Hrvatskoj namijenjenih razvoju liderskih vještina.

Radionicu vode Martina Trboglav Podvorac i Iva Maksimović, profesorice psihologije, konzultantice s višegodišnjim iskustvom u području organizacijskog razvoja i razvoja ljudskih potencijala, i članice HPD-a.

S obzirom na ograničen broj sudionika na radionici, svakako se prijavite već danas na https://forms.gle/VYXCyugpyAZpwMVE9  i osigurajte svoje mjesto.

Nova generacija Ramiro Leadership NLP Academy s radom kreće u jesen, a članovi HPD-a ostvaruju popust od 10%. Više o programu Akademije možete pronaći ovdje (https://www.ramiro.hr/practitioner-level.aspx  ) .
natrag na vrh ▲
Pet, 05. 06. 2020 14:17