Mjerenje raspoloženja - u subotu, 24.2. na Cvjetnom trgu u Zagrebu i diljem Lijepe Naše...

Drage kolegice i kolege.

Hrvatska psihološka komora je uz Hrvatsko psihološko društvo suorganizator 11. Tjedna psihologije i nastoji angažirano sudjelovati u svim aktivnostima psihologa i psihologinja u brojnim gradovima, te biti dostupna medijima koji iskazuju interes za prezentaciju naše struke.

Pozivamo Vas da se odazovete na središnje zbivanje akcije Dobar dan, kako ste?, odnosno, Mjerenje raspoloženja koje će se održavati u subotu 24. veljače 2018. godine od 10 do 14 sati na Cvjetnom trgu u Zagrebu.

Ovogodišnja akcija provodi se u suradnji s psiholozima iz Savjetovališta za promicanje mentalnog zdravlja Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Službe za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar, a svoj dolazak u ime gradonačelnika Grada Zagreba najavio je i dr.sc. Vjekoslav Jeleč, pročelnik Gradskog ureda za zdravstvo.

Ukoliko niste u Zagrebu, doznajte gdje se u vašem gradu, selu, kraju u kojem živite provodi akcija "mjerenje raspoloženja...", pozivamo vas, pridružite se ovoj akciji. Zahvaljujemo vam na tome...
natrag na vrh ▲
Uto, 26. 03. 2019 11:35