Hrvatsko psihološko društvo pokrovitelj je stručnog skupa Know-How razmjena - trudnoća

Hrvatski akademski centar primijenjenog nutricionizma (HACPN) neprofitna je udruga koja okuplja stručnjake iz područja nutricionizma i komplementarnih struka s ciljem povećanja kvalitete života pojedinca i društva. I zato je u 2018. godini pokrenuli projekt interdisciplinarne razmjene znanja naziva Know-How razmjena. Nakon uspješno održana tri jednodnevna stručna skupa vrijeme je za novi susret.
Sveprisutna tema četvrtog Stručnog skupa Know-How razmjena je trudnoća, a pristupit ćemo joj iz medicinske, farmaceutske, nutricionističke i psihologijske perspektive. Ugostit ćemo iskusne stručnjake koji će sudionicima prenositi znanja i vještine u području rada s trudnicama, svatko iz perspektive vlastite struke. Stručni skup će trajati jedan dan te obuhvaćati tri izlaganja. Na kraju Stručnog skupa predviđeno je vrijeme za panel raspravu na aktualnu temu današnjice – neplodnost. Tijekom cijelog skupa prakticira se aktivno sudjelovanje publike kako bi to uistinu bila dvosmjerna razmjena znanja i iskustava.
Stručni skup Know-How razmjena održat će se u petak 6. prosinca 2019. godine u HUB385, na adresi Petračićeva ulica 6/1 od 16.00 h. Namijenjen je stručnjacima iz područja medicine, farmacije, nutricionizma i psihologije te studentima diplomskih studija iz istih područja, a očekivan broj sudionika je 60. Vjerujemo kako će odslušano pomoći u radu i karijeri kolega stručnjaka, a budućim stručnjacima olakšati ulazak na tržište rada.
Hrvatsko psihološko društvo jedan je od pokrovitelja ovog skupa, a opširnije o skupu  pogledajte u privitku:

Stručni skup KNow-how razmjena: trudnoća
natrag na vrh ▲
Sub, 30. 05. 2020 07:28