Hrvatska udruga za ranu intervenciju u djetinjstvu - kliknite na raniKLIK - uključite se!

Poštovani stručnjaci za ranu intervenciju u djetinjstvu,
vještine i ponašanja koje djeca usvajaju u ranoj i predškolskoj dobi krhka su i lako ih je narušiti ako im se ne pruža kontinuirana i usklađena podrška. Vi znate da je ulaganje u rani razvoj djece ulaganje u budućnost zajednice koje se višestruko vraća te vas pozivamo da učinimo više.
Suradnja između stručnjaka i stvaranje tima oko obitelji izuzetno su važni, a jedna od funkcionalnosti HURID-ove platforme raniKLIK jest i mogućnost brzog dolaženja do podataka o drugim stručnjacima i uspostavljanje multiprofesionalne komunikacije.
Hrvatska udruga za ranu intervenciju (HURID) potiče uspostavljanje jedinstvene mreže programa rane intervencije u Hrvatskoj koja podrazumijeva aktivnu suradnju stručnjaka uključenih u pružanje usluga istom djetetu i mogućnost razmjene iskustava među stručnjacima i roditeljima. HURID-ova tražilica www.raniKLIK.hr  pomaže zabrinutim roditeljima u brzom pronalaženju stručnjaka rane intervencije u lokalnoj zajednici, stručnjacima daje priliku za međusobno povezivanje te sadrži podatke o pružateljima usluga iz zdravstvenog, odgojno-obrazovnog, socijalnog i civilnog sektora koji mogu pomoći djeci i obitelji s kojima radite, ali i u planiranju i unapređivanju sustava rane intervencije u Hrvatskoj.
Udružimo se i unaprijedimo obitelji usmjeren pristup jer on potiče stvaranje čvrstog odnosa djeteta i roditelja, a sigurna privrženost pogoduje motivaciji za učenjem te razvoju kognitivnih i socijalnih kompetencija djeteta.
Dragi stručnjaci, zabrinuti roditelji nas trebaju!
Naša stručnost može unijeti pozitivne promjene u živote njihove djece i obitelji, ali samo ako djelujemo timski.
Unaprijedimo zajedno sustav rane intervencije u djetinjstvu!
Kliknite za raniKLIK!

Srdačno,
HURID
--
Hrvatska udruga za ranu intervenciju u djetinjstvu - HURID
Masarykova 22
HR - 10000 Zagreb
natrag na vrh ▲
Čet, 21. 01. 2021 09:44