ADOPTA - poziv na 5. konferenciju o posvojenju

Poštovani,

ADOPTA - Udruga za potporu posvajanju organizira 5. konferenciju o posvojenju i ovim putem Vas pozivamo da nam se pridružite na konferenciji 25. listopada 2019. (petak) u Zagrebu, hotel Panorama.

Također, molimo Vas da podijelite obavijest o održavanju Konferencije na svojim web stranicama.

Na ovogodišnjoj konferenciji (https://adopta.hr/component/content/article/94-novosti/426-prijave-i-program-5-konferencija-o-posvojenju.html?Itemid=101  ) će sudjelovati mnogi stručnjaci koji će govoriti o različitim temama vezanim za temu posvojenja, a detaljan program vam šaljemo u prilogu.

Iznimno nam je zadovoljstvo što ćemo ove godine na našoj konferenciji ugostiti i dr. Johna Simmondsa OBE, direktora odjela za istraživanje i javne politike Coram Baaf-a, akademije za posvojenje i udomljenje iz Velike Britanije. Dr. Simmonds ima preko 45 godina radnog iskustva u području socijalnog rada i rada s djecom. Svoj profesionalni put započeo je kao socijalni radnik, posao na kojem je stekao značajno iskustvo u području zaštite djece, smještaja djeteta u obitelj te brige za djecu u sustavu skrbi. Dr. Simmonds je i Voditelj katedre Socijalnog rada na Goldsmith's College-u Sveučilišta u Londonu. 2018. godine je primio i nagradu za životno djelo za svoj izniman doprinos u radu na području posvojenja u okviru Nacionalnog tjedna posvojenja u UK-u. DR. Simmonds će na Adoptinoj 5. konferenciji o posvojenju gostovati sa 2 predavanja (detaljnije u programu u prilogu).

Za konferenciju se možete prijaviti do 21. listopada 2019. ispunjavanjem obrasca na linku: https://forms.gle/STxLsUmKcqqBBG8L6 

Kotizacija za sudjelovanje u prvom danu konferencije u iznosu od 180,00 kn uplaćuje se na IBAN: HR7223600001102203381 (Zagrebačka banka). Potvrdu o uplati molimo vas pošaljite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju.

Veselimo se vašem dolasku!

Tim ADOPTE - Udruge za potporu posvajanju
natrag na vrh ▲
Pon, 27. 09. 2021 18:34