ACT podrška sigurnom odrastanju djece - najava edukacije

Američko psihološko društvo predložilo je da Hrvatsko psihološko društvo preuzme ulogu koordinacijskog tijela za provođenje edukacije stručnjaka različitih profila za daljnju primjenu ACT programa u Hrvatskoj.

Edukaciju u trajanju od 16 sati za HPD provode licencirani stručnjaci: Kamea Jaman, prof.psih., certificirani ACT facilitator i koordinator, pročelnica Sekcije za razvojnu psihologiju rane i predškolske dobi HPD-a i Dubravka Svilar Blažinić, prof psih., sveučilišni spec. obiteljske medijacije, certificirani ACT facilitator i koordinator, dopročelnica Sekcije za obitelj, brak i partnerstvo HPD-a.

Edukacija će se održati u Zagrebu, u petak 24.02.2017. od 16 do 19:30 sati i u subotu, 25.02.2017. od 09 do 17:30 sati. Mjesto održavanja edukacije bit će objavljeno na www.psihologija.hr  i javljeno polaznicima.

Prijavni list (u privitku) i dokaz o uplati potrebno je dostaviti na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Prijave se primaju do popunjenja skupine (20 osoba), a nakon toga objavit ćemo vrijeme i mjesto održavanja sljedeće edukacije. U slučaju većeg broja prijavljenih interesenata iz pojedinih županija, razmotriti će se organiziranje edukacije u tom području u drugim terminima.natrag na vrh ▲
Ned, 28. 02. 2021 14:31