Logo
Ispiši ovu stranicu

71. Skupština Hrvatskog psihološkog društva - obavijest!

71. Skupština Hrvatskog psihološkog društva - obavijest!
Drage kolegice i kolege,
poštovane članice i članovi skupštine Hrvatskog psihološkog društva,

vezano uz organizaciju 71. skupštine Hrvatskog psihološkog društva, koja se treba održati u subotu, 27. lipnja 2020. u 10 sati u Zagrebu, Šubićeva 20, želimo vas obavijestiti o sljedećem:

Redovito pratimo informacije i podatke koji se odnose na pojavu virusa COVID-19 i sva naša postupanja u vezi održavanja skupštine bit će u skladu sa preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Skupština će se održati, jer okupljanja nisu zabranjena, ali naravno ako se do subote to promijeni, onda ćemo i mi skupštinu odgoditi za neka bolja vremena.

Osigurali smo veliku dvoranu, koju ćemo prije sastanka dezinficirati i prozračiti i u kojoj će stolice biti udaljene propisanih 1,5 metara. Na ulazu će biti dostupne maske za lice i dezinfekcijsko sredstvo za pranje ruku. Kod ulaska u dvoranu, obavezno je dezinficirati ruke. Također, tijekom održavanja skupštine obavezno je korištenje maski za lice (ne zaboravite da ih morate imati i u sredstvima javnog prijevoza). Moramo podsjetiti i na ono što će većina nas najteže prihvatiti - nema rukovanja, grljenja i ljubljena (unatoč tome što se niste dugo vidjeli).

Nadamo se da ćemo, uz striktno poštivanje svih mjera zaštite, imati funkcionalnu skupštinu i ugodno druženje.

APELIRAMO NA SVE KOLEGICE I KOLEGE DA NE DOLAZE NA SKUPŠTINU AKO IMAJU POVIŠENU TEMPERATURU, RESPIRATORNE SMETNJE ILI NEKI DRUGI SIMPTOM KOJI BI MOGAO UPUĆIVATI NA ZARAZU, TAKOĐER AKO SU BILI U DODIRU SA ZARAŽENOM OSOBOM!

Pozdrav

Josip, Ljiljana i Nelija
Stavovi izneseni u člancima, tekstovima i komentarima su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav portala PSIHOLOGIJA.HR