5. Riječki dani eksperimentalne psihologije - REPSI

Poštovane kolegice i kolege,

pozivamo Vas na sudjelovanje na znanstvenom skupu 5. Riječki dani eksperimentalne psihologije koji će se održati na Filozofskom fakultetu u Rijeci 24. i 25. 09. 2018. u organizaciji Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Rijeci.

Program skupa uključuje izlaganja iz eksperimentalne psihologije, uključujući područja osjeta, percepcije, pažnje, pamćenja, psiholingvistike, kategorizacije, mentalne imaginacije, rješavanja problema, zaključivanja, prosuđivanja, odlučivanja, socijalne kognicije, emocija i psihofiziologije, kao i druga područja eksperimentalne psihologije.

Cilj je skupa povezivanje istraživača iz područja eksperimentalne psihologije iz Hrvatske i susjednih zemalja radi razmjene iskustava, praćenja suvremenih trendova i dodatne edukacije putem radionica. Isto tako, želimo poticati interdisciplinarnu suradnju sa stručnjacima iz bliskih područja znanosti, kao što su kognitivna neuroznanost i lingvistika.

Skup će uključivati usmena priopćenja, radionice i plenarna predavanja. Službeni jezici skupa su hrvatski i engleski. Rok za prijavu i predaju sažetaka je 31. 08. 2018. Sažeci veličine od 200 do 300 riječi i prijava se šalju u elektroničkom obliku na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Nagrada Branko Sremec bit će dodijeljena najboljim studentskim radovima.

Opširnije:
5. REPSI
natrag na vrh ▲
Pon, 24. 06. 2019 11:22