Logo
Ispiši ovu stranicu

5. hrvatski simpozij o ranoj intervencij u djetinjstvu - pogledajte Knjigu sažetaka

5. hrvatski simpozij o ranoj intervencij u djetinjstvu - pogledajte Knjigu sažetaka
Hrvatska udruga za ranu intervenciju u djetinjstvu (HURID), uz suorganizatore: Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Filozofski fakultet Sveučilišta u Splitu, Hrvatsko društvo za preventivnu i socijalnu pedijatriju Hrvatskog liječničkog zbora, Hrvatsko psihološko društvo, Hrvatsko društvo za dječju i adolescentnu psihijatriju i psihoterapiju Hrvatskog liječničkog zbora te Savez udruga za autizam Hrvatske te u suradnji s Uredom UNICEF-a u Hrvatskoj, organizirala je Peti hrvatski simpozij o ranoj intervenciji u djetinjstvu u Splitu, od 4. do 6. travnja 2019. godine.
Pokrovitelji simpozija su bila tri nadležna ministarstva: Ministarstvo zdravstva, Ministarstvo znanosti i obrazovanja te Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, kao i Grad Split.
Na simpoziju je sudjelovalo ukupno 240 sudionika, a ovdje donosimo i Knjigu zežetaka s ovog skupa.
Hrvatsko psihološko društvo kao tradicionalni suorganizaor ovog skupa zahvaljuje svim koji su pridonijeli sjajnim rezultatima ovog simpozija.
Sljedeći simpozij na ovu temu održat će se u Dubrovniku 2021.g.

Stavovi izneseni u člancima, tekstovima i komentarima su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav portala PSIHOLOGIJA.HR