Logo
Ispiši ovu stranicu

33. godišnja konferencija EHPS-a - započela s radom u Dubrovniku

33. godišnja konferencija EHPS-a - započela s radom u Dubrovniku
33. godišnja konferencija Europskog društva za zravstvenu psihologiju (EHPS) ceremonijom svečanog otvaranja započela je s radom večeras u Dubrovniku. Konferencija se održava po pokroviteljstvom Grada Dubrovnika i gradonačelnika gosp. Mata Frankovića koji je pozdravio prisutne te im poželio dobrodošlicu i uspješan rad. Na svečnom otvaranju u dvorani Elafiti hotela Valamar Lacroma prisutne su pozdravili - predsjednik HPD-a i predsjednik organizacijskog odbora konferencije Josip Lopižić, dopredsjednica organizacijskog odbora dr. Jasminka Despot Lučanin, pročelnik Sekcije za zdravstvenu psihologiju HPD-a dr. Damir Lučanin, a svečanim otvaranjem moderirala je članica OO-a dr. Maša Tonković Grabovac. Od strane EHPS-a skupu su se obratile - predsjednica programskog/znanstvenog odbora dr. Adriana Baban, dr. Irina Todorova, dopredsjednica znanstvenog/programskog odbora kao i dr. Vera Araujo Soares, aktualna predsjednica EHPS-a. Nakon uvodnog dijela uslijedila je podjela nagrada zaslužnim članicama i članovima EHPS-a. Svečano otvaranje svojim pjevanjem uljepšala je Klapa Subrenum iz Dubrovnika nakon čega su se sudionici družili na domjenku dobrodošlice.
Hrvatsko psihološko društvo, domaćin i lokalni organizator zahvaljuje gradonačelniku Grada Dubrovnika gosp. Matu Frankoviću na dolasku, a Turističkoj zajednici Grada Dubrovnika, Turističkoj zajednici Dubrovačko-neretvanske županije kao i Nakladi Slap na potpori i pomoći u organizaciji ovog, još jednog velikog i važnog međunarodnog znanstvenog skupa koji se održava u Hrvatskoj. Posebno zahvaljujemo kolegicama članicama Organizacijskog odbora te studentima i studenticama psihologije na pomoći u organizaciji EHPS 2019.
Stavovi izneseni u člancima, tekstovima i komentarima su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav portala PSIHOLOGIJA.HR