3. kongres primijenjene psihologije s međunarodnim sudjelovanjem - poziv

Poštovane kolegice i kolege,

Čast nam je pozvati Vas na 3. Kongres primijenjene psihologije s međunarodnim sudjelovanjem koji će se održati povodom 15.godišnjice osnivanja Hrvatske psihološke komore pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske i gradonačelnika Grada Zagreba 18.listopada 2019. godine u Preporodnoj dvorani Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti , Opatička 18 u Zagrebu, a 19.listopada na Poliklinici za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba, Đorđićeva26, Zagreb.
Sudjelovanje na kongresu je za sve sudionike bez kotizacije, a bit će bodovano kao oblik stručnog usavršavanja prema Pravilniku stručnog usavršavanja HPK.
Pozivamo Vas da svojim dolaskom uveličate svečanost povodom 15. godišnjice osnivanja HPK koja će se održati 18. listopada 2019. godine u Preporodnoj dvorani HAZU, Opatička 18, Zagreb s početkom u 14 sati.
Program 3.kongresa primijenjene psihologije možete preuzeti na mrežnoj stranici HPK ww.psiholoska-komora.hr.
Zahvaljujemo Hrvatskoj akademiji znanosti i umjetnosti i Poliklinici za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba na pomoći u organizaciji skupa i Vama na dolasku na 3.kongres primijenjene psihologije.
Zbog organizacije događanja molimo Vas da svoj dolazak potvrdite na kontakt Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , ili na 099 3014001 do srijede 16.listopada2019. godine.
U očekivanju Vašeg dolaska srdačno Vas pozdravljamo

Andreja Bogdan
predsjednica Hrvatske psihološke komore
natrag na vrh ▲
Sub, 18. 09. 2021 05:55