27GKHP - pozivamo vas na svečano otvaranje Konferencije

27. godišnja konferencija hrvatskih psihologa započinje svoj rad danas svečanim otvaranjem koje će se upriličiti u Hotelu Osijek s početkom u 17.00 sati. Svečano otvaranje 27GKHP će voditi studenti psihologije Dunja Sambolec i Tomislav Rončevoć, a skupu će se obratiti Josip Lopižić, predsjednik HPD-a, Danijela Šincek, predsjednica PO-a, Mirjana Mozer, predsjednica OO-a, Andreja Bogdan, predsjednica Hrvatske psihološke komore, Jasna Per Kožnjak, predsjednica DP Virovitičko-podravske županije i počasni predsjednik Konferencije prof. emeritus Vladimir Kolesarić.
Skupu će se obratiti i uvaženi gosti, Dragan Vulin – predsjednik Skupštine Osječko-baranjske županije, Sanja Vladović, Savjetnica u Uredu pravobraniteljice za djecu, Ivana Biljan, Predstojnica Podružnice Agencije za odgoj i obrazovanje u Osijeku i viša savjetnica za stručne suradnike pedagoge  i Željko Pavić, prodekan za znanost Filozofskog fakulteta u Osijeku.
Na svečanom otvaranju 27GKHP podijelit će se i nagrada Zlatni grb HPD-a i društveno priznanja Marulić:Fiat Psychologia, za 2019.g.
U umjetničkom dijelu programa nastupit će Hrvatsko pjevačko društvo Lipa iz Osijeka.

Nakon svečanog otvaranja slijedi i prvo pozvano predavanje prof. Zsolta Demetrovicsa iz Budimpešte na temu - Izazovi u odgoju i zaštiti touch screen generacije.
Svečani domjenak dobrodošlice uz nastup slavonskih tamuraša slijedi nakon prvog pozvanog predavanja.

Dobrodošli na 27. godišnju konferenciju hrvatskih psihologa!
natrag na vrh ▲
Sub, 15. 08. 2020 12:47