Logo
Ispiši ovu stranicu

24. Dani Ramira i Zorana Bujasa - objavljen je program skupa

24. Dani Ramira i Zorana Bujasa - objavljen je program skupa
Drage kolegice i kolege,
s radošću vas obavještavam da je na web-stranici 24. Dana Ramira i Zorana Bujasa objavljen preliminarni program skupa. Hvala svim autoricama i autorima koji su svojim prilozima učinili program skupa sadržajnim, znanstveno relevantnim i poticajnim.
Konačni oblik programa i knjige sažetaka bit će objavljen na web-stranici po završetku skupa, te će sadržavati samo ona izlaganja koja su i održana.
Na web-stranici skupa možete pronaći konferencijski predložak za izradu prezentacije. Svi koji to žele dobrodošli su upotrijebiti ga pri izradi prezentacija svojih istraživanja.
Još jednom srdačno pozivam sve psihologe i psihologinje, kao i kolegice i kolege srodnih struka koji nisu prijavili priopćenja da nam se svejedno pridruže na skupu, poslušaju rezultate novih istraživanja i pridonesu znanstvenim i stručnim raspravama o njima, te da se registriraju putem poveznice http://psihologija.ffzg.unizg.hr/drzb2019/registracija 
Radujemo se vašem dolasku!
24. DRZB - program
Stavovi izneseni u člancima, tekstovima i komentarima su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav portala PSIHOLOGIJA.HR