24. Dani Ramira i Zorana Bujasa - 2019 - u Zagrebu

Drage kolegice i kolege,

svega nas tjedan dana dijeli od početka 24. Dana Ramira i Zorana Bujasa, koji će se održati od 11. do 13. 4. 2019. na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Nova verzija programa skupa dostupna je na poveznici:
http://psihologija.ffzg.unizg.hr/drzb2019/program 

Podsjećamo da se svi koji žele sudjelovati na skupu trebaju registrirati putem službene web-stranice skupa i platiti kotizaciju. Za to još nije kasno, pa sve one koji to do sada nisu učinili pozivamo da se registriraju na adresi http://psihologija.ffzg.unizg.hr/drzb2019/registracija 

Svi registrirani sudionici moći će preuzeti akreditaciju, kao i ostale materijale, na registracijskom stolu konferencije u četvrtak, 11. 4. 2019. od 9,00 do 18,00 sati.

Posteri će biti izloženi u petak, 12. 4. 2019. u dvije sekcije, podijeljene prema prezimenu prvog autora. Detaljnije upute za pripremu postera nalaze se na adresi:
http://psihologija.ffzg.unizg.hr/drzb2019/priprema 

Iz programa izdvajamo neke od značajnih konferencijskih događanja i srdačno vas pozivam da nam se na njima pridružite:

U četvrtak, 11. 4. 2019. u 18 sati je svečano otvorenje skupa, kojom prilikom će biti dodijeljene i nagrade Hrvatskog psihološkog društva.

U četvrtak, 11. 4. 2019. u 20 sati (nakon svečanog otvaranja i plenarnog predavanja prof. dr. Radmile Prislin) organiziramo domjenak dobrodošlice u predvorju Knjižnice Filozofskog fakulteta.

U petak, 12. 4. 2019. u 11 sati svečano obilježavamo 90. obljetnicu Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu. Srdačno vas pozivamo da s nama proslavite naš rođendan!

U petak, 12. 4. 2019. pozivamo vas na večeru i druženje u restoranu Matis Absolut, Trg Stjepana Radića 3 (neposredno uz Dvoranu Lisinski), gdje nas očekuje bogati jelovnik, fino vino i druga pića, te ples uz glazbu po odabiru DJ-a koji prepoznaje i uvažava generacijske razlike. Cijena večere uključena je u cijenu redovne kotizacije (oni čija kotizacija uključuje večeru dobit će bon za večeru na registracijskom stolu). Za sve sudionike oslobođene plaćanja kotizacije, doplata za večeru iznosi 200 kn. Večera se može uplatiti preko službene web-stranice skupa, a podaci za plaćanje nalaze se na adresi: http://psihologija.ffzg.unizg.hr/drzb2019/kotizacija 
Svečanu će večeru biti moguće uplatiti i tijekom 24. DRZB-a na stolu za registraciju. Pozivamo vas da požurite, jer je broj mjesta ograničen.

Veselimo se dočekati vas, raditi zajedno i družiti se u različitim prigodama tijekom konferencije!

Do skorog vas viđenja srdačno pozdravljam,

Predsjednica Programsko-organizacijskog odbora
Prof. dr. sc. Dinka Čorkalo Biruški
natrag na vrh ▲
Ned, 25. 07. 2021 12:05