23. Dani Ramira i Zorana Bujasa - tko su dobitnici nagrada?

23. Dani Ramira i Zorana Bujasa, međunarodni je psihologijski znanstveni skup koji se održava svake dvije godine s ciljem razmjene spoznaja i rezultata temeljnih i primijenjenih istraživanja iz sviju područja psihologije. Ovaj skup, s tradicijom dugom gotovo 50 godina, ističe se po kvaliteti empirijskih i teorijskih radova. To je tradicionalno mjesto okupljanja psihologa i stručnjaka srodnih struka iz Hrvatske i inozemstva koji izlažu svoja najnovija istraživanja, razmjenjuju znanja i ideje, uspostavljaju nove kontakte i obnavljaju postojeće te dogovaraju suradnju.

Ovogodišnji, 23. Dani Ramira i Zorana Bujasa započinju svečanim otvaranjem skupa koje će se upriličiti 6. travnja 2017.g. s početkom u 18.00 sati, u dvorani VII, Filozofskog fakulteta u Zagrebu. U tog prigodi Hrvatsko psihološko društvo podijelit će tradicionalne nagrade Ramira Bujas i Zoran Bujas te studentske nagrade Bujasova zlatna značka.
 
Evo tko su slavodobitnici:

Nagradu Ramiro Bujas za životno djelo dobiva dr. Marta Ljubešić, nagradu Ramiro Bujas za osobito vrijedno znanstveno djelo dobiva dr. Joško Sindik, a nagradu Ramiro Bujas za osobito vrijedan doprinos društvenoj afirmaciji psihologije dobiva Odsjek za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu za projekt i knjigu Psihofestologije.

Nagradu Zoran Bujas za osobito vrijednu psihologijsku knjigu dobiva dr. Vladimir Kolesarić.

Studentske nagrade Bujasova zlatna značka za osobito vrijedn diplomski rad dobili su studenti i studentice psihologije:
Filip Bolčić, Marina Cujzek, Karla Jakušić Babeli, Lana Lučić, Severina Mamić, Lidija Soldo, Marija Stojević, Mirjana Sučević, Nikolina Šaravanja, Dominik Šmida, Tamara Šušić, Josipa Vukman i Nikoleta Zubić.

Hrvatsko psihološko društvo srdačno čestita svima dobitnicima i dobitnicama nagrada.

natrag na vrh ▲
Sri, 20. 06. 2018 23:19