23. Dani Ramira i Zorana Bujasa danas počinju u Zagrebu - donosimo konačan program skupa

23. Dani Ramira i Zorana Bujasa, najstariji hrvatski znanstveni psihologijski skup počinje danas u na Filozofskom fakultetu u Zagrebu 8. međunarodnim psihometrijskim simpozijom u počast prof. Aliji Kulenoviću i nastavlja se radom u petak i subotu kroz bogati program kojeg donosimo u privitku.
Svečano otvaranje skupa održat će se večeras, 6. travnja 2017. u 18.00 sati u Dvorani VII tradicionalnom podjelom Psihologijskih nagrada Ramiro i Zoran Bujas te Bujasova zlatna značka.
Dani Ramira i Zorana Bujasa međunarodni je psihologijski znanstveni skup koji se održava svake dvije godine s ciljem razmjene spoznaja i rezultata temeljnih i primijenjenih istraživanja iz sviju područja psihologije. Ovaj skup, s tradicijom dugom gotovo 50 godina, ističe se po kvaliteti empirijskih i teorijskih radova. To je tradicionalno mjesto okupljanja psihologa i stručnjaka srodnih struka iz Hrvatske i inozemstva koji izlažu svoja najnovija istraživanja, razmjenjuju znanja i ideje, uspostavljaju nove kontakte i obnavljaju postojeće te dogovaraju suradnju.
Pozivamo vas, posjetite 23. dane Ramira i Zorana Bujasa.


natrag na vrh ▲
Sri, 20. 06. 2018 23:19