19. europska konferencija o ličnosti počinje danas u Zadru

19. europska konferencija o ličnosti danas počinje u Zadru i trajat će do 21. srpnja 2018.g. S osobitim zadovoljstvom donosimo pozdravni riječ dr. Zvjezdana Penezića i dr. Jerome Rosiera, predsjednika Europske asocijacije za psihologiju ličnosti.

Dragi sudionici,

U ime Europske udruge za psihologiju osobnosti i znanstvenog i organizacijskog odbora, čast nam je i drago nam je što vas možemo pozdraviti na 19. Europskoj konferenciji o ličnosti (ECP 19). Konferencije ECP-a poznate su po širenju najnovijih spoznaja u psihologiji ličnosti, kao i izvrsnom mjestu za razmjenu ​​ideje s kolegama. Nadamo se da će ECP19 ispuniti ta velika očekivanja. ECP 19 nastavit će tradiciju pružanja brojnih mogućnosti za umrežavanje, jer sudionici dolaze iz brojnih zemalja iz cijelog svijeta.

Naš program uključuje izvrsne pozvane predavače, pozvane simpozije, poster prezentacije, pred-konferencijske radionice, neformalni sastanak s urednicima Europskog časopisa osobnosti itd.

Konačno je ECP po prvi puta u Zadru, u Hrvatskoj pa se nadamo da će te imati priliku istražiti lokalnu kulturu i cijenite hrvatsko gostoprimstvo. Nadamo se da će vas ova nadolazeća iskustva ispuniti i da će te uživati.

Zvjezdan Penezić (predsjedatelj ECP-a) i Jérôme Rossier (predsjednik EAPP-a)


Opširnije o Konferenciji:
ECP19

Organizatorima i sudionicima želimo uspješnu Konferenciju.
Hrvatsko psihološko društvo
natrag na vrh ▲
Ned, 19. 05. 2019 14:23