1. međunarodni znanstveno-stručni skup Odjela za psihologiju HKS-a

Poštovane kolegice i poštovani kolege, dragi prijatelji,

ove godine Odjel za psihologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta organizira Prvi međunarodni znanstveno-stručni skup koji će se održati 7. i 8. prosinca 2017. godine u Zagrebu. Tema ovogodišnjeg skupa je Zaštita i promicanje dobrobiti djece, mladih i obitelji.

Cilj je skupa potaknuti i omogućiti otvorenu i konstruktivnu raspravu, razmjenu ideja, mišljenja, spoznaja, rezultata istraživanja i primjera dobre praske iz područja dobrobiti djece, mladih i obitelji.

Neke od tema kojima ćemo se baviti tijekom skupa su: rani razvoj i podrška roditeljstvu, rizični i zaštitni čimbenici razvoja, uloga obitelji u razvoju djece i mladih, mladi na tržištu rada, djeca i obitelji u rizičnim i nepovoljnim životnim okolnostima, savjetodavni i terapijski rad s djecom, mladima i obiteljima i politike i programi usmjereni unaprjeđenju dobrobiti djece, mladih i obitelji.

Temu skupa smatramo iznimno važnom jer zaštita i promicanje dobrobiti djece, mladih i obitelji daje značajan doprinos uspješnom razvoju cjelokupnog društva. Nadamo se da ćete uvidjeti važnost ovog skupa i aktivno sudjelovati u njegovu radu.

Srdačno Vas pozivamo da nam se pridružite, a sve informacije o skupu dostupne su na mrežnoj stranici skupa http://www.unicath.hr/skup2017-psihologija .

U ime Programskog i Organizacijskog odbora skupa
Doc. dr. sc. Marina Merkaš
natrag na vrh ▲
Čet, 19. 04. 2018 23:11