Studentska sekcija HPD-a -obavijest o reaktiviranju rada sekcije


Drage kolegice i kolege, naročito oni mlađi,
sa zadovoljstvom vas obaviještavamo da je 24.1.2015. Upravni odbor HPD-a potvrdio aktiviranje Studentske sekcije i za pročelnicu imenovao odličnu studenticu psihologije iz Rijeke, TEU MARINKOV. Kolegica Marinkov, završava diplomski studij psihologije na Filozofskom fakultetu u Rijeci, a dobitnica je Dekanove i Rektorove nagrade za izvrsnost Sveučilišta u Rijeci, te dugogodišnja stipendistica Grada Rijeke. Aktivna je u više udruga, na različitim projektima, česta u organizacijama i druženjima studenata, a osim psihologije voli i aktivno vodi jedan Debatni klub.
Kolegica Marinkov će nastojati okupiti studente kroz različite vidove druženja i rada. Plan joj je da Sekcija aktivno sudjeluje na Godišnjim konferencijama psihologa, u Tjednu psihologije, da surađuje s ostalim udrugama studenata psihologije, da organizira predavanja stručnjaka iz prakse, okrugle stolove na temu mobilnosti i mogućnosti studentskih razmjena, studiranja i odrađivanja studentske prakse u inozemstvu, da organizira tribine na temu uloge i viđenja psihologije i psihologa u medijima i društvu općenito. Naravno, želja joj je okupljati studente (mlade psihologe) vezano i za sva druga pitanja s kojima ćete joj se javiti.
Čestitamo kolegici Marinkov i želimo joj uspješan rad!
Pozivamo sve zainteresirane studentice i studente psihologije iz cijele Hrvatske da se javljaju i aktivno sudjeluju u radu Sekcije. Iduće novosti o aktivnostima Sekcije pratite putem web i Facebook stranice HPD-a, a email Sekcije je: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Više iz ove kategorije:
»
natrag na vrh ▲
Ned, 11. 04. 2021 04:03