Studenti psihologije - natječaj za izbor Vice Member Representative-a u EFPSA-i

Dragi studenti psihologije,
većina vas zna za EFPSA-u, a za one koji ne znaju, ukratko, radi se o Europskoj federaciji udruga studenata psihologije (European Federation of Psychology Students’ Associations) koja okuplja nacionalne organizacije studenata psihologije diljem Europe koje sve zajedno predstavljaju oko 300 000 studenata psihologije.
Ona omogućava studentima jedinstvene i uzbudljive mogućnosti za akademski, profesionalni i osoban razvitak. Njena misija je služiti studentima psihologije, pridonijeti društvu, poticati napredak psihologije te povezati profesionalce, akademike i studente.
Nacionalnu organizaciju svake države predstavlja MR (Member Representative). MR predstavlja svoju državu na kongresu, glasa u ime svoje organizacije, sudjeluje u odlukama unutar EFPSA-e i aktivno sudjeluje u njenom radu. Osim što će ova osoba imati zadatak predstavljati Hrvatsku u EFPSA-i, također će predstavljati EFPSA-u u Hrvatskoj. MR se nalazi na izvoru informacija te promovira i prosljeđuje prilike za usavršavanje, dodatno obrazovanje, projekte i istraživanja, studentima psihologije u svojoj državi.
Mandat započine kongresom na Malti krajem travnja 2018.godine te traje do kraja travnja 2019.godine. Pomoć u obavljanju dužnosti MR dobiva od Vice MR-a, osobe koja je zamjenjuje na sastancima ukoliko je potrebno, pomaže u promoviranju materijala, dijeljenju informacija itd. Zamišljeno je da novoizabrani Vice MR preuzme ulogu MR-a na kongresu ove godine, a da se do tada polako uključi u rad MR-a u EFPSA-i kako bi preuzimanje pozicije bilo postepeno i kvalitetno odrađeno.
Prijaviti se mogu svi studenti psihologije, bez obzira na godinu studija i prijašnje sudjelovanje u EFPSA-i. Bitna je motivacija, ambicija, želja za osobnim i profesionalnim usavršavanjem te komunikativnost.
Za prijavu je potrebno ispuniti prijavnicu koja se nalazi na sljedećem linku:
https://docs.google.com/forms/d/1GA5xGRdqJW1Blf_GTTCb5dylFkuzv59DkYYKiAHjHRk/edit
Rok za prijavu je 15.1.
Dodatni razlozi za prijavu?
1. Imate osigurano mjesto na ovogodišnjem EFPSA-inom kogresu na prekrasnoj Malti
2. Imate priliku da upoznate kolege iz cijele Europe i ostvarite vrijedna prijateljstva
3. Usavršit ćete engleski
4. Putovat ćete
5. Imat ćete odličnu referencu u CV-u :)
Ukoliko ste zainteresirani da postanete novi MR Hrvatske u EFPSA-i ili imate bilo kakvih pitanja vezano uz EFPSA-u, javite se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .”

Lijep pozdrav,
Josipa Šimac
natrag na vrh ▲
Ned, 11. 04. 2021 23:38