Regionalni susret studenata psihologije SPIRI 2015 - u Rijeci

Studenti psihologije Filozofskog fakulteta u Rijeci okupljeni u udruzi Psirius organiziraju drugi po redu Regionalni susret studenata psihologije – SPIRI 2015. Ovaj studentski kongres prilika je za sve studente, od preddiplomskog i diplomskog studija do apsolvenata psihologije, da predstave rezultate svojih istraživanja ili preglednih radova. Uz to, SPIRI je osmišljen i kao susret studenata psihologije, mjesto upoznavanja i prepoznavanja budućih kolega iz regije i šire i komunikacije i povezivanja studentskih udruga.
Susret studenata psihologije SPIRI i ove će se godine održati na Filozofskom fakultetu u Rijeci i to od 7. do 9. svibnja 2015. godine. Uz studentske sekcije program će uključivati i pozvana predavanja profesora, radionice i dva okrugla stola, od kojih će studente zasigurno zainteresirati onaj na kojem će studenti razmijeniti iskustva studiranja u inozemstvu uz Erasmus studijsku razmjenu te raspraviti mogućnosti međunarodne suradnje stručnjaka iz polja psihologije. Inspirirani motom kongresa Psihologija bez granica, tematska predavanja osvrnut će se i na važnost društvene odgovornosti psihologa te spremnost na interdisciplinarnu suradnju na radnim mjestima.
Još jedna posebnost ovog studentskog kongresa je i otvorenost prijava za studente ne samo psihologije, već i za zainteresirane kolege drugih društvenih ili srodnih humanističkih znanosti, koji žele saznati više o istraživanjima u psihologiji ili upoznati moguće suradnike na interdisciplinarnim studentskim istraživanjima. Kako bi atmosfera ostala opuštena, svaki će radni dan studentski kongres zaključiti zabavnim društvenim programom, stoga se organizatori trude osigurati sudionicima i upoznavanje najzanimljivijih lokacija grada Rijeke za mlade.
Konačno, pozivaju se svi zainteresirani studenti psihologije, kao i kolege koji su netom (prije godinu dana ili manje) diplomirali, da svoje znanstvene radove, radionice i poster prezentacije prijave putem službene stranice susreta do 6. travnja 2015. Kako bi se sudjelovanje u kongresu olakšalo i sudionicima koji nisu studenti Sveučilišta u Rijeci, za zainteresirane je u sklopu kotizacije organiziran i smještaj.
Nadamo se da će velik broj studenata iskoristiti ovu priliku za međusobnim upoznavanjem i sudjelovanjem u ovom, drugačijem kongresu. Svi zainteresirani više informacija mogu pronaći na http://ffri.hr/spiri , ili nam se mogu obratiti putem e – mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .
natrag na vrh ▲
Čet, 15. 04. 2021 10:39