Natječaj za stipendije za sudjelovanje na EHPS2020 u Bratislavi

Pozivamo psihologe i psihologinje iz Republike Hrvatske da se prijave na natječaj za dodjelu stipendija za aktivno sudjelovanje u 34th Annual Conference of the European Health Psychology Society (34. Godišnja konferencija Europskog društva zdravstvene psihologije), 25.-29. 08. 2020. u Bratislavi, Slovačka. Sve obavijesti o konferenciji dostupne su na: https://2020.ehps.net/ 

Stipendije dodjeljuje European Health Psychology Society u suradnji s Hrvatskim psihološkim društvom. Pojedinačna stipendija pokriva troškove konferencijske kotizacije, puta i smještaja. Ukupno se dodjeljuje 5 stipendija u vrijednosti do najviše 1000,00 (jednu tisuću) eura po stipendiji.

Uvjeti za dobivanje stipendije jesu:

- Diploma magistra/magistre psihologije ili specijalista/specijalistice psihologije ili doktora/doktorice znanosti psihologije.
- Radno iskustvo* u području zdravstvene psihologije ili interes** za područje zdravstvene psihologije.
(*Dokazuje se kratkim životopisom. **Dokazuje se objavljenim radom, stručnim ili znanstvenim, ili održanim priopćenjem na stručnom ili znanstvenom skupu, iz područja zdravstvene psihologije).
- Aktivno sudjelovanje na 34th Annual Conference of the European Health Psychology Society, prijavom sažetka* bilo kojeg oblika konferencijske aktivnosti.
(*Rok za prijavu sažetaka trenutno je do 31.01.2020., a bit će produžen do 14. 02. 2020. Jednako se vrednuje prijava sažetka samostalno ili u suautorstvu).
- Članstvo u Hrvatskom psihološkom društvu u 2020. godini.

Prednost se daje kandidatima u početnim godinama karijere.

Zamolbu s kratkim životopisom (do 300 riječi) i dokazima o ispunjavanju uvjeta natječaja molimo dostaviti na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  

Rok za prijavu na ovaj natječaj je 14. veljače 2020.
natrag na vrh ▲
Ned, 03. 07. 2022 02:14