29. godišnja konferencija Europskog društva za zdravstvenu psihologiju - na Cipru

Drage kolegice i kolege,

Ovogodišnja 29. konferencija Europskog društva zdravstvene psihologije http://www.ehps.net/  na temu: "Principles of Behaviour Change in Health and Illness" održava se u Limassolu, Cipar, od 1.- 5. rujna 2015. Konferencija okuplja veći broj (800-900) psihologa iz europskih i ostalih zemalja, praktičara i istraživača, koji na vrlo izravne i zanimljive načine razmjenjuju svoja iskustva i znanja u području zdravstvene psihologije.
Rok za ranu prijavu i uplatu niže kotizacije za konferenciju ističe 1. lipnja 2015. Više na: http://www.ehps2015.org/ 
U sklopu konferencije održavaju se posebne radionice za mlade kolege - CREATE http://www.ehps.net/create , te radionice s iskusnim istraživačima i stručnjacima - Synergy http://www.ehps.net/synergy  . Za obje vrste radionica dodjeljuje se ograničeni broj stipendija. Natječaj za stipendije otvoren je do 1.lipnja 2015. Više na: http://ehps.net/conferencegrantsguidelines

Godišnja članarina za EHPS, koja daje mnoge pogodnosti: jeftinije kotizacije, besplatnu pretplatu na dva časopisa, besplatno sudjelovanje u e-tečajevima, stipendije itd. iznosi 75 eura, a ako se iz iste ustanove učlane četiri osobe, iznos je 25 eura po osobi.
S obzirom da je Hrvatsko psihološko društvo izrazilo interes prema EHPS da se jedna od sljedećih godišnjih konferencija održi u Hrvatskoj, pozivamo vas da posjetite navedene mrežne stranice i upoznate se s brojnim aktivnostima ovog vrlo aktivnog društva.

Jasminka Despot Lučanin
Nacionalni delegat za Hrvatsku u EHPS
natrag na vrh ▲
Sub, 04. 07. 2020 16:09