Pravo doba - 50 plus - poziv na sajam

Poštovani,

Pozivamo Vas na Sajam Pravo doba - sajam za 50+ generacije koji će se održati od 19. do 21. svibnja 2016. u Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma u organizaciji Zagrebačkog velesajma, Grada Zagreba i Zaklade Zajednički put. Riječ je o prvom sajmu u Republici Hrvatskoj za starije građane, ali i sve druge generacije koje žele aktivno i zdravo starjeti, a održava se drugu godinu zaredom.

Sajam će svečano otvoriti gradonačelnik Grada Zagreba gospodin Milan Bandić u četvrtak, 19. svibnja 2016. u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma, Avenija Dubrovnik 15, Zagreb s početkom u 14:30.
Posebno nam je zadovoljstvo pozvati Vas na Panel diskusiju "Kultura davanja za snažnije društvo" koja će se održati 19.svibnja prije samog svečanog otvorenja s početkom u 12.00 sati u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma. Na panel diskusiji će govoriti predstavnici organizacija civilnog društva:
Mia Pavlina, voditeljica projekata, Volonterski centar Zagreb, Jelena Gordana Zloić, voditeljica Odjela za ugovaranje i dodjelu financijskih potpora, Zaklade Slagalica – za razvoj lokalne zajednice, Vesna Nedić, Mirovna grupa OAZA, Beli Manastir, ali jedna predstavnica profitnog sektora kao primjera odlične prakse korporativnog volontiranja - gđa. Martina Rizman Matić, direktorica korporativnih komunikacija Vipnet d.o.o.
Cilj je da se na panelici progovori o snazi i potencijalima civilnog društva, o zakladništvu, filantropiji i volonterstvu te o važnosti njegovanja kulture davanja kao ogromnog alata u razvoju lokalnih zajednica ali i povećanju kvalitete života svih građana (ovom prilikom s naglaskom na povećanje kvalitete života naših starijih građana).
U sklopu Sajma održat će se bogat stručno-popratni program koji će obuhvatiti niz tema namijenjenih stručnjacima koji rade sa osobama starije životne dobi i njihovim obiteljima kao i široj javnosti. U izlagačkom dijelu Sajma posjetitelji će se moći upoznati s ponudom proizvoda i usluga različitih tvrtki, ustanova i organizacija civilnog društva.
Ulaz je za sve posjetitelje besplatan, a u privitku Vam dostavljamo program.

Nadamo se Vašem dolasku te Vas srdačno pozdravljamo!


natrag na vrh ▲
Čet, 15. 04. 2021 10:59