Sekcija za psihologiju sporta - prezentacija CRD serije

POZIV NA PREZENTACIJU I EDUKACIJU

Sekcija za psihologiju sporta Hrvatskog psihološkog društva u suradnji s Drenovac j.d.o.o. poziva Vas na prezentaciju CRD instrumentarija te eduakciju za korištenje CRD serije.

Prezentacija i edukacija će se održati u subotu, 23.1.2016. u prostoru Športske gimnazije u Zagrebu, Selska cesta 119, od 9.30-12.30h.
Prezentacija je namijenjena sportskim trenerima i psiholozima, a edukacija psiholozima. Oba su događaja besplatna za sudionike i nije se potrebno unaprijed predbilježiti.
Po završetku edukacije psiholozi će dobiti certifikat, te bodove HPK-e.

Detaljne informacije o CRD seriji i njenoj primjeni nalaze se u nastavku

CRD serija je visoko pouzdani informacijski sustav kronometrijskih testova kognitivnih i psihomotornih funkcija koji se već desetljećima uspješno koristi u psihološkoj dijagnostici i selekciji ispitanika na različitim područjima (sportu, školstvu, vojsci, policiji,prometu,i dr.)

Za razliku od klasičnih psihologijskih testova, testovi CRD serije osim mjerenja parametara konvergentnog induktivnog mišljenja, spacijalne vizualizacije, vizualne orijentacije, učenja i pamćenja, operativnog mišljenja, reakcije na podražaje i dr., daju informaciju i o dinamičkim osobinama mjerenih kognitivnih funkcija kao što su:
brzina, stabilnost, snaga (izdržljivost) i pouzdanost odvijanja kognitivnih funkcija te funkcionalnim smetnjama u mentalnom procesiranju.

Testove CRD serije moguće je višekratno ponavljati na istom ispitaniku pa su isti pogodni za praćenje fluktuacije efikasnosti i promjena dinamičkih značajki mentalnog procesiranja ispitanika pod utjecajem različitih čimbenika.

Prezentacija:
- Vlastita iskustva primjene CRD serije.
- Neposredno iskustvo primjene CRD serije u Pokrajinskom zavodu za sport i medicinu sporta – Novi Sad na sportašima (dipl. psiholog S.Vujanović)

Edukacija:
- Teorija kronometrije mentalnog procesiranja
- testovi CRD serije (dr.sc. M.Drenovac)

Radionica:
- CRD mjerenje i automatska izrada individualnog psihološkog profila.

Autori će prenijeti vlastita iskustva primjene CRD serije kognitivnih testova, te demonstrirati kako CRD serija može pomoći pri različitim ispitivanjima (prepoznavanje sklonosti i talenata za pojedina sportska ili profesionalna usmjerenja, kontinuirano praćenje promjena kognitivnih funkcija u različitim situacijama kao što su utjecaj treninga, umora, i dr.).

Polaznicima će biti omogućeno osobno testiranje testovima CRD serije i usporedba vlastitih
postignuća (profila) sa već postojećim standardiziranim rezultatima.
natrag na vrh ▲
Ned, 28. 02. 2021 07:07