Logo
Ispiši ovu stranicu

14. ENYSSP konferencija 2018 - u Zagrebu

14. ENYSSP konferencija 2018 - u Zagrebu
Poštovane kolegice i kolege,

U Zagrebu se krajem travnja 2018. godine organizira 14. ENYSSP međunarodna psihološka konferencija iz područja psihologije sporta i tjelesnog vježbanja.

Što je ENYSSP?

ENYSSP (The European Network of Young Specialists in Sport Psychology) jest neprofitna međunarodna organizacija koja se bavi promocijom, istraživanjem i radom u području psihologije sporta i tjelesnog vježbanja. ENYSSP već 13 godina za redom organizira konferenciju na drugoj lokaciji u Europi. Sada je po prvi puta ENYSSP odabrao Hrvatsku te Zagreb kao lokaciju sljedeće konferencije u 2018. godini.

Gdje i kada?

Konferencija će se održati u trajanju od 2,5 dana, počevši u četvrtak 26.04. te će završiti u subotu 28.04. u kasnim popodnevnim satima. Cijeli program konferencije će se odvijati na Hrvatskim studijima, kampus Borongaj.

Prošle konferencije?

Na konferenciji će svoje znanje iz istraživačkog i praktičarskog iskustva predstaviti 3 pozvana predavača, europska stručnjaka iz psihologije sporta, koja će biti objavljena u narednim tjednima. Na prethodnoj konferenciji u Bratislavi 2017. godine pozvani predavači bili su: Mark Andersen, predavač i praktičar sa sveučilišta Halmstad u Švedskoj te Ann-Marie Elbe, predsjednica FEPSAC-a (europskog udruženja sportskih psihologa).

Mogućnosti aktivnog i pasivnog sudjelovanja
14. 
Sudjelovanje na konferenciji će biti bodovano od strane HPK prema službenom pravilniku.
Konferencija se sastoji od uobičajenih izlaganja pozvanih predavača, oralnih prezentacija radova, poster sekcije, okruglih stolova te radionica. Očekivani broj sudionika je od 80 do 120.
Do 31.12.2017. otvorena je prijava za ranu kotizaciju, a više o cijenama možete pronaći OVDJE.
Kako biste ostvarili uštedu prilikom plaćanja kotizacije, član ENYSSP-a možete postati na ovom linku: http://www.enyssp.com/membership-
Sa 01.12. započeo je i proces predaje sažetaka, a više o aktivnom sudjelovanju na konferenciji, saznajte OVDJE.

S poštovanjem,
Luka Škrinjarić, mag. psych.,
glavni voditelj organizacijskog odbora

http://www.enyssp.com/
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
+ 385 95 876 09 49
https://www.facebook.com/events/273095906545465/
Stavovi izneseni u člancima, tekstovima i komentarima su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav portala PSIHOLOGIJA.HR