Sekcija za organizacijsku psihologiju - poziv na prijavu kandidata za čelništvo sekcije

Pozivamo sve zainteresirane kolegice i kolege da prijave svoju kandidaturu za članstvo u čelništvu Sekcije za organizacijsku psihologiju!

Čelništvo broji između 3 i 5 članova i ima zadatak promicati struku organizacijskih psihologa, okupljati članstvo Sekcije (koja je među najbrojnijima od svih sekcija) te inicirati prilike za druženja, edukacije i razmjenu iskustava.

Područja djelovanja psihologa koja obuhvaća ova Sekcija čine: ljudski resursi, Istraživanje tržišta, marketing i odnosi s javnošću. Sekcija primarno okuplja psihologinje i psihologe koji rade u ovim raznolikim područjima, informira ih o novostima i relevantnim događanjima, povremeno organizira stručna događanja za članove i članice Sekcije te ih nastoji međusobno povezati i osnažiti, kroz formalne i nerformalne oblike komunikacije i druženja.

Čelništvo čine: pročelnica Tanja Prekodravac (SELECTIO), zamjenica pročelnice Martina Ožanić Jukić (3. MAJ) i Hana Naoulo Bego (Sedam IT).
Pozivamo nove kolegice i kolege da se prijave. Javite nam se s Vašim životopisom do 30.06.2015. na kontakt: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Pročelnica Sekcije za organizacijsku psihologiju HPD-a
Tanja Prekodravac
natrag na vrh ▲
Uto, 02. 06. 2020 07:55