SEKCIJA ZA ORGANIZACIJSKU PSIHOLOGIJU - aktivnosti u 6. tjednu psihologije

U Rijeci na konferenciji Psihologija za gospodarstvenike 18.2.2013. u prostorima BI 3.MAJ d.d. održati će se dvije radionice.

Psihologinja Tanja Prekodravac voditi će UPRAVLJANJE ENERGIJOM (ENERGY MANAGEMENT) (tema u sklopu šire teme upravljanja vremenom i ciljevima, organiziranošću i efikasnošću), a psihologinja Martina Ožanić Jukić održati će radionicu na temu WALT DISNEY: GENIJE – NLP STRATEGIJA KREATIVNOG POSLOVNOG MIŠLJENJA (tehnika za uspješno planiranje i donošenje odluka, a koja karakterizira dobar tim).

Radionica UVOD U NEUROLINGVISTIČKO PROGRAMIRANJE - kako koristiti snagu misli za osobni i poslovni uspjeh, održati će se 19.2.2013., od 17-18:30h u Sveučilišnoj knjižnici u Rijeci, a voditi će je psihologinja Elvira Dobrić Fajl, prof.psihologije i NLP master trainer, a namijenjena je poslovnim ljudima (posebno rukovoditeljima), psiholozima u HR službama, edukatorima, općenito stručnjacima koji rade s ljudima - svima koji žele bolje upravljati svojim životom, biti zdraviji, uspješniji, zadovoljniji. Max broj: 50 polaznika.

U Zagrebu će se održati radionica UPOZNAJTE ČETIRI SOBE PROMJENE®, koju će 19.2.2013. od 9-11h voditi psihologinje Rajka Marković i Veseljka Rebić u prostorima Prava formula, Petrova 6b. Radionica je namijenjena ravnateljima osnovnih i srednjih škola kako bi upoznali koncept koji utječe na promjenu u svim organizacijama i to u kratkom vremenu i uključujući sve zaposlene. Obavezne prijave na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Nadalje, Elvira Dobrić Fajl, prof.psihologije i NLP master trainer voditi će 2 radionice UVOD U NEUROLINGVISTIČKO PROGRAMIRANJE - kako koristiti snagu misli za osobni i poslovni uspjeh. Namjenjene su svima koji žele bolje upravljati svojim životom, biti zdraviji, uspješniji, zadovoljniji. Održavaju se 20.2.2013. od 17:30-19:30 i 21.2.2013. od 17:30-19:30 u prostorima Transforma d.o.o., Grada Vukovara 240, Zagreb. Obavezne prijave na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (broj mjesta ograničen).

Radionicu JESTE LI CVRČAK ILI MRAV? voditi će dipl.psih. Maša Tonković Grabovac i dr. sc. Nina Pavlin Bernardić s Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu, 20.2.2013. u 18h u mulitimedijalnoj dvorani knjižnice Filozofskog fakulteta, 2. kat; I.Lučića 3, Zagreb. Namijenjena je zaposlenima, studentima, srednjoškolcima - odnosno svima koji žele steći vještinu efikasnog organiziranja vremena i naučiti postavljati ciljeve kojih će se uistinu i pridržavati.

Predavanje ENERGY MANAGEMENT voditi će dipl.psih. Tanja Prekodravac, stručna savjetnica za edukacije i razvoj ljudskih potencijala, SELECTIO d.o.o., Zagreb. Predavanje će biti 22.02.2013. od 18-20h u Konferencijskoj dvorani Filozofskog fakulteta, 2. Kat, I. Lučića 3, Zagreb, otvoreno za građane, a govoriti će se o tome da li upravljate pravilno svojom energijom? Većina ljudi smatra da im često nedostaje dovoljno vremena za veći učinak i bolju poslovnu produktivnost. Međutim, ovo nije u potpunosti točno, jer je energija, a ne vrijeme, osnovno sredstvo visokog učinka. Bit je u sljedećem: broj sati u jednom danu je određen i ograničen, ali kvaliteta i količina energije s kojom možemo raspolagati - nije. Upravo energija je najdragocjeniji prirodni resurs kojim raspolažemo. Energija omogućava da se potencijal, talent i vještine osobe pokrenu. Pravilna upotreba, kontrola i obnavljanje energije osiguravaju visok nivo realizacije ciljeva. Energija je bazični faktor poslovnog uspjeha.

Sva predavanja i radionice biti će bodovane od strane HPK-a prema Pravilniku o stručnom usavršavanju.

Više iz ove kategorije:
»
natrag na vrh ▲
Sub, 16. 01. 2021 21:30