Sekcija za ekološku psihologiju

Sekcija za ekološku psihologiju (2)

Sekcija za ekološku psihologiju osnovana je jučer 8.12.2018. u Zagrebu

Sekcija za ekološku psihologiju Hrvatskog psihološkog društva osnovana je jučer, 8. prosinca 2018.g. na sastanku članstva održanom u prostorijama HPD-a u Zagrebu.
Za pročelnika sekcije izabran je kolega Tvrtko Maras, za dopročelnicu kolegica Ana Pristupnik, a za tajnika sekcije kolega Nikola Greb.
Za počasnog člana Sekcije za ekološku psihologiju predložen je kolega Dževdet Hadžiselimović, inicijator i dugododišnji promicatelj ove problematike u krugovima hrvatske psihologijske zajednice.
Prisutni kolegice i kolege prihvatili su i plan rada sekcije za 2019.g., a prvi radni sastanak planiran je za 25. siječnja 2019.g.
Hrvatsko psihološko društvo čestita izabranim kolegicama i kolegama na novim funkcijama u Sekciji za ekološku psihologiju.
Više...

Sekcija za ekološku psihologiju HPD-a - najava osnivačke sjednice 8.12.2018.

Poštovane kolegice i kolege,

u privitku je poziv na osnivačku sjednicu Sekcije za ekološku psihologiju HPD-a. Osnovne sadržaje sam poslao 20. studenog, a dodatne materijale koji nisu striktno vezani za osnivačku sjednicu slat ću po najavi, do 3. studenog. Do sada sam razgovarao sa svim zainteresiranim kolegama osim što sam se najavio još jednom vidjeti s kolegicom Bedalov iz Splita, i porazgovarati o njenim idejama za program kad se tamo uskoro zateknem.

Osim poziva, sa zadovoljstvom Vas obavještavam da su nam se odlučili pridružiti i kolege Ana Pristupnik i Nikola Greb, mladi psiholozi iz Zagreba. Molim i ostale kolege s najavljenim pristupanjem Sekciji da potvrde svoj interes, kako bih ih stavio na e-mail listu.

Na sjednici ćemo prikupiti i ispunjene pristupnice, pa Vas molim da za tu svrhu prikupite potrebne podatke. Obrazac pristupnice se nalazi na kraju Pravilnika o osnivanju i načinu rada stručnih sekcijai u privitku ovog dopisa, možete ga isprintati i donijeti popunjenog, ili ispuniti na samoj sjednici s pripremljenim podacima.

Srdačan pozdrav,

Tvrtko Maras
Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed
Ned, 09. 12. 2018 22:29